Bizarr
Kaliforniában történt...
Volt egyszer egy kisfiú, úgy hívták John. Minden osztálytársa utálta mert hülye volt, de a tanára különösen. Mindig ordibált vele: -"Megőrülök tőled, olyan hülye vagy!"
Egy nap John anyja elment a suliba beszélni a tanárokkal, érdeklődött, hogyan teljesít a fia. A tanárnő őszintén elmondta, hogy a fiú egy katasztrófa, hülye mint egy darab tégla. Az anya ezt nem fogadta el, kivette John-t az iskolából, majd elköltöztek egy másik városba...
30 évvel később a tanárnő szívrohamot kapott, amit túlélt. Az orvosok egy nyitott szívműtétet javasoltak, amit csak egy orvos tudott elérhető távon belül elvégezni. A nő beleegyezett, a híres szívsebész sikeresen megoperálta.
Amikor a tanárnő kinyitotta a szemeit, egy jóképű doktor mosolygott rá.
A nő meg akarta köszönni az orvosnak a műtétet, de még mindig a gyógyszerek hatása alatt lévén, nem tudott beszélni. Az orvos csak azt látta hogy a nő arca lassan elkékül. Kinyújtja a kezét és küzd, hogy valamit elmondjon, de aztán hirtelen keze leesett, szeme lecsukódott, és meghalt.
A doktor teljesen le volt sokkolva és nem értette, hogy mi történt, amíg meg nem fordult és látta, hogy John, aki takarítóként dolgozott a kórházban, kihúzta a lélegeztetőt, hogy bedugja a porszívóját...
Ugye nem hitted hogy Johnból szívsebész lett?
Értékeld a viccet:
Eddigi értékelés: 4,33